Breddar med erfaren Key Account Manager

Publicerad: 15.6.2020 Författare: Ouman AB

Vi har utökat personalstyrka med Magnus Haglund som ny Key Account Manager. Med erfarenheter från såväl fastighetsbranschen som entreprenadledet förstärker vi bolagets fokus på långsiktiga kundrelationer.  

Magnus Haglund kommer senast från rollen som fastighetschef på Via Outlets. Dessförinnan var han Affärsenhetschef på Vinci Energies.  Magnus har också stor erfarenhet av utvecklingsarbete inom nätföretag och entreprenadledet.

Som Key Account Manager ligger Magnus fokus på att förvalta såväl nya som existerande och långsiktiga kundrelationer. En nyckelaspekt i rollen är att kartlägga kundernas behov och önskemål och se till att dessa tillgodoses.

– Genom mina tidigare erfarenheter från kundsidan, har jag lätt för att sätta mig in i kundernas situation. Jag vet att många fastighetsägare och industrier efterfrågar ökade möjligheter att styra, övervaka och därigenom spara energi, säger Magnus.

En effektiv och anpassningsbar fastighetsautomation innebär även att miljömässiga fördelar, en aspekt som lockade Magnus att börja arbeta hos oss på Ouman.

– När vi kan styra system finns även möjligheten att få information och data. Genom att analysera informationen kan vi se vilka åtgärder som behövs för att minska energiförbrukningen. Att vi på samhällsnivå behöver förändra beteendet kopplat till energi är uppenbart och här har vi på Ouman stora möjligheter att bidra, berättar Magnus och fortsätter:

– Vi har en stor utvecklingsavdelning och genom nära och långsiktiga kundrelationer kan vi ta fram skräddarsydda lösningar utifrån kundens specifika behov, det kan göra verklig skillnad, säger Magnus.

Vi på Ouman producerar årligen över 1 400 000 produkter och har fördubblat omsättningen på den svenska marknaden under de senaste fem åren.

– Genom Magnus breda erfarenhet och kompetens inom fastighetsförvaltning och entreprenad kompletteras vår expertis på ett alldeles utmärkt sätt, säger Kristian Berghagen, CEO för Ouman AB.

Kontakta Magnus idag: magnus.haglund@ouman.se, 031939175

Breddar med erfaren Key Account Manager was last modified: juni 15th, 2020 by Ouman AB

Relaterade kategorier: Nyheter | Keywords: