S203 – DEN LÄTTANVÄNDA REGULATORN

Publicerad: 23.2.2015 Författare: Ouman AB

Den nya värmeregulatorn S203 är här. Ouman tar steget vidare i utvecklingen av värmeregulatorer med S203 som är enkel, lättanvänd och med en ny design, anpassad för utanpåliggande montage.

S203 är den optimala regulatorn för vattenburna uppvärmningssystem avsedd för två värmekretsar och en tapparvarmvattenkrets. Regulatorn är enkel och samtidigt flexibel. Den är förpro- grammerad och lätt att installera och konfigurera. Detta gör att enheten passar bra för ersättningsinstallationer där det gamla styrsystemet behöver bytas ut, men den passar även utmärkt vid nyinstallationer.

– Detta är en kompetent lösning som samtidigt är lätt att använda och installera. Det är den responsen vi får från våra kunder, säger Robert Bagge, account manager på Ouman, och tillägger:
– Enkelheten är en stor fördel som gör att vi sticker ut. Vi har en bakgrund av att utveckla villaregulatorer som används av privatpersoner. Här är användarvänligheten otroligt viktig och det tänket har vi tagit med oss när vi nu utvecklar mer avancerade regulatorer.

Ny kapsling
S203 är baserad på samma plattform som fjolårets stora produktlansering C203. Skillnaden är att S203 har en ny kapsling som är avsedd för utanpåliggande montage.

Modbus RTU ingår nu som standard vilket kan kompletteras med Modbus TCP/IP om man önskar koppla upp enheten mot överordnat system. S203 har dessutom en större skärm med bättre upplösning – allt för att göra den så användarvänlig som möjligt.

Enheten kan fjärrstyras genom Ounet, ett molnbaserat SCADA-system som nås via webbläsaren i datorn, mobilen eller surfplattan. Via Ounet kan du bland annat enkelt se driftbilder och ÄR- och BÖR-värden, hantera larm och ställa in påminnelser för service och underhåll.

 

URVAL AV FUNKTIONER
• Lättnavigerat användargränssnitt.
• Färre knappar.
• Sommarstopp, avstängning av pumpar.
• Motionskörning av pumpar. Startar en gång i veckan för att undvika att pumpen fastnar.
• Hösttorkning. Minskar fukten i fastigheten och ökar komforten.
• Rumskompensering. Kompenserar för den faktiska inomhustemperaturen och sparar därigenom både energi och ökar komforten.
• Temperatursänkning. Nattsänkning eller Hemma/ Borta-funktion.

S203 – DEN LÄTTANVÄNDA REGULATORN was last modified: februari 23rd, 2015 by Ouman AB

Relaterade kategorier: Nyheter | Keywords: