Energispartjänster

Tjänsten som hjälper dig spara energi

Baserat på våra tekniska lösningar har vi tagit fram ett energisparkoncept som hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att spara energi och sänka uppvärmningskostnaderna med upp till 20%. Återbetalningstiden för denna typ av energibesparande investering ligger på cirka 2 år.

Mer om vår energibesparingstjänst

Energibesparingen uppnås genom att man tar tillvara på överskottsenergi som kommer från bland annat solinstrålning, kroppsvärme, elektronik och reglerar uppvärmningen efter fastighetens verkliga behov. Samtidigt uppnås en jämnare temperatur och en förhöjd komfort.

I Sverige och Finland finns det idag mer än 2 500 fastigheter som har installerat Oumans energispartjänster.

För svenska marknaden erbjuder vi energispartjänster via lokala partners och är du intresserad av att bli Ouman partner är du välkommen att kontakta oss

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer!


Robert Bagge
Göteborg
+46 31 939 174

Försäljning och teknisk support
J Martin Grännsjö
Göteborg
+46 31 939176

Referenser

Prova Ounet Demo – beställ inloggningsuppgifter

Ounet är ett modernt, webbaserat SCADA-system för fastighetsautomation. Med Ounet styrs och övervakas fastighetens styrsystem, och så länge du har tillgång till en standard webbläsare så är systemet tillgängligt från vilken smartphone eller dator som helst.

Med Ounet kan dina fastigheter enkelt styras och övervakas i realtid.
Ounet fungerar tillsammans med Oumans standard och fritt programmerbara regulatorer.

LÖSENORD OCH INLOGGNINGSLÄNK SKICKAS DIREKT TILL DIN E-POSTADRESS. Vi respekterar din integritet och förmedlar inte dina uppgifter till tredje part. Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret

Namn*

Telefonnummer*

E-post*

Energispartjänster was last modified: mars 10th, 2021 by Ouman Oy