Utökad garanti

Genom att beställa utökad garanti säkrar du att du får nytta av driftexpertens tjänster

Om du vill kan du fortsätta att förlänga giltighetstiden för nöjdhetsgarantin och besparingsgarantin. Vi vill garantera att våra kunder fortsätter att göra besparingar även efter det första året. Då står också våra driftexperters kunnande till ert förfogande!

Ett bostadsföretag utan serviceexpert

När en hyresgäst i ett radhus eller hyreshus fryser ringer de vanligen till fastighetens serviceföretag. Fastighetsskötaren skickas till fastigheten och höjer justeringskurvan, vilket leder till stora extra kostnader för bostadsföretaget enbart på grund av en enda hyresgäst. Att öka justeringskurvan kan också leda till andra uppvärmningsrelaterade problem i andra delar av fastigheten.

Om fastighetsförvaltaren som kallades ut till värmefördelningsrummet ser att det inte finns något han kan göra åt saken måste han eller hon ringa till ett expertföretag på byggnadsteknik. När en expert på automatisering kommer till fastigheten ser han eller hon att problemet kan hittas i rören. En rörmokare som kallas till fastigheten håller inte med. Han tror att det är ett elfel. Problemet i den här situationen är att ingen tar fullt ansvar för hela situationen och hyresgästen som drabbas av problemet lämnas helt utan hjälp.

En driftmästare löser bostadsföretagets uppvärmningsproblem

Vår driftmästare kan åtgärda små problem som rör elektricitet, automatisering och rörsystem. Driftmästaren vet också vilken typ av expert som behövs på plats. Driftexperten…

  1. anländer i en särskilt utrustad van för driftmästare
  2. gör besparingsundersökningen
  3. gör installationsarbetet och kommunicerar med hyresgästerna
  4. utför justeringar av driftsättningen
  5. ansvarar för nöjdhetsgarantin på 21 °C i lägenheterna

Har du frågor som rör den utökade garantin?


Robert Bagge
+46 31 939 174

J Martin Grännsjö
+46 31 939176

Referenser

Prova Ounet-systemet nu genom att beställa lösenord till din e-postadress

Ouman Ounet – en webbtjänst för centraliserad fjärrkontroll av boendetjänster. Den är utformad för fjärranvändning av Oumans automatiseringsutrustning via sökfunktioner både med dator och med mobiltelefon.

LÖSENORD OCH INLOGGNINGSLÄNK SKICKAS DIREKT TILL DIN E-POSTADRESS. Vi förmedlar inte dina uppgifter till tredje part. Vi respekterar din integritet. Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret.

Namn*

Telefonnummer*

E-post*

Utökad garanti was last modified: mars 10th, 2021 by Ouman Oy