Fastighetsautomation

Skräddarsydd fastighetsautomation

I dag har i stort sett alla fastigheter någon typ av fastighetsautomation. Vilken lösning du behöver beror på fastighet och vilka behov som finns.
Ouman erbjuder ett brett sortiment av standardregulatorer och fritt programmerbara system tillsammans med överblickande SCADA och trådlösa givarsystem. Hos oss får du alltid en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Lång erfarenhet av fastighetsautomation

Vi har mer än 30 års erfarenhet av fastighetsautomation och vår breda kunskap inom bland annat uppvärmning, ventilation och nordiska klimatförhållanden har gjort oss till det självklara valet för många fastighetsägare. I dag är vi den största aktören i Oumans hemland Finland, där majoriteten av alla bostadsbolag använder våra lösningar. Totalt utvecklar och tillverkar vi över en miljon produkter per år, både för oss själva och för andra ledande europeiska tillverkare av HVAC-produkter. Dessa används av entreprenörer och ingenjörer när de förser fastigheter med värmesystem och lösningar för styrning av ventilation och kyla. Våra experter använder och optimerar sedan dessa system för energieffektivisering av fastigheter.

Enkelt och lättanvänt

För oss är enkelhet och användarvänlighet det viktigaste när vi skapar våra produkter. Användargränssnittet är lättförståelig och alla menystrukturer är enkla att navigera, vilket gör det smidigt att både programmera, installera och använda våra produkter.

Fördelar med öppna system

En av våra främsta styrkor är öppenhet och flexibilitet i våra system. Våra produkter fungerar både som autonoma regulatorer och kan enkelt integreras som del i ett större system. Vid ombyggnation och renovering finns ofta många olika delar att ta hänsyn i en fastighet och med våra modulära och utbyggbara lösningar kan styrsystemet anpassas till fastighetens behov.

Trygghet med kontinuerlig övervakning

Vi var tidigt ute med lösningar för fjärrstyrning och kan idag erbjuda våra kunder ett webbaserat övervakningssystem som ger dig full möjlighet till övervakning och styrning via datorn eller din mobiltelefon. Om något händer larmar systemet omedelbart genom att du får en notis via mejl eller SMS. Därifrån kan du enkelt logga in, via mobil eller dator, och göra en felsökning av fastigheten.

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer!


Robert Bagge
+46 31 939 174

Försäljning och teknisk support
J Martin Grännsjö
+46 31 939176

Referenser

Prova Ounet Demo – beställ inloggningsuppgifter

Ounet är ett modernt, webbaserat SCADA-system för fastighetsautomation. Med Ounet styrs och övervakas fastighetens styrsystem, och så länge du har tillgång till en standard webbläsare så är systemet tillgängligt från vilken smartphone eller dator som helst.

Med Ounet kan dina fastigheter enkelt styras och övervakas i realtid.
Ounet fungerar tillsammans med Oumans standard och fritt programmerbara regulatorer.

LÖSENORD OCH INLOGGNINGSLÄNK SKICKAS DIREKT TILL DIN E-POSTADRESS.
Vi förmedlar inte dina uppgifter till tredje part och respekterar din integritet. Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret.

Namn*

Telefonnummer*

E-post*

Fastighetsautomation was last modified: mars 10th, 2021 by Ouman Oy