Ounet

Ouman Ounet

Ouman Ounet är ett webbaserad SCADA-system som hjälper till att styra, övervaka och administrera dina fastigheter via dator, surfplattan eller telefonen.

Beskrivning

Ounet är ett modernt, webbaserat SCADA-system för fastighetsautomation. Med Ounet styrs och övervakas fastighetens styrsystem, och så länge du har tillgång till en standard webbläsare så är systemet tillgängligt från vilken smartphone eller dator som helst. Systemet ger dig effektiva och lättanvända verktyg för drift av fastigheten samt för optimering och övervakning.
Genom ett inlogg kommer du åt Ounets kontrollpanel som är anpassad enligt din användarprofil, vilket underlättar hanteringen av flera olika fastighetsbestånd.
Systemet ger dig effektiva och lättanvända verktyg för drift av fastigheten samt för optimering, larm och övervakning. För en effektivare fastighetsdrift finns en portal för varje fastighet där du kan samla driftsdokumentation och sköta underhållsplaner. Det är också möjligt att ladda upp och samla användarinstruktioner, lokaldiagram och annan dokumentation så att den finns lättillgänglig för användaren. Du kan också föra en driftjournal där du kan du anteckna åtgärder som utförts i fastigheten och sedan koppla åtgärderna till en kalender för påminnelse om framtida underhåll.

Ounet är ett webbaserat SCADA-system som körs på våra säkra servrar.
Som användare behöver du inte tänka på uppdateringar, backuper och drift, Ouman tar hand om allt underhåll och ser till att du har de senaste uppdateringarna.

Alla fastigheter som har Oumans styrsystem samt en internetanslutning kan kopplas upp mot Ounet.
Systemet används med fördel på större fastighetsbestånd och är utformat för att kunna sköta driften av hundratals fastigheter, oavsett lokalisering, på ett smidig och kostnadseffektivt sätt.

Ladda ner Ounet broschyr

Kontakta oss om du vill veta mer!


Robert Bagge
+46 31 939 174

Försäljning och teknisk support
J Martin Grännsjö
+46 31 939176

Referenser

Prova Ounet Demo – beställ inloggningsuppgifter

Ounet är ett modernt, webbaserat SCADA-system för fastighetsautomation. Med Ounet styrs och övervakas fastighetens styrsystem, och så länge du har tillgång till en standard webbläsare så är systemet tillgängligt från vilken smartphone eller dator som helst.

Med Ounet kan dina fastigheter enkelt styras och övervakas i realtid.
Ounet fungerar tillsammans med Oumans standard och fritt programmerbara regulatorer.

LÖSENORD OCH INLOGGNINGSLÄNK SKICKAS DIREKT TILL DIN E-POSTADRESS. Vi respekterar din integritet och förmedlar inte dina uppgifter till tredje part. Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret.

Namn*

Telefonnummer*

E-post*

Ounet was last modified: januari 12th, 2017 by Ouman Oy