Vi söker två area sales managers till Göteborgskontoret

Publicerad: 8.10.2015 Författare: Ouman AB

Ouman AB befinner sig i en spännande fas och söker därför nya medarbetare. Bolaget satsar nu stort på ventilations- och värmemarkanden globalt och behöver därför ytterligare två Area Sales Managers för den Skandinaviska OEM-marknaden. 

I arbetet som Area Sales Manager i Skandinavien är ditt huvudfokus att utveckla nya kunder i Skandinavien samt att ansvara för några av de befintliga kunderna. Du ansvarar för att bearbeta marknaden enligt framtagen strategi. Du kommer att jobba med både kundanpassade lösningar samt färdiga produkter och plattformar. Arbetet innebär mycket kontakt med våra utvecklingsavdelningar i Finland samt våra fabriker i Finland och Estland.

Vi ser gärna en person med erfarenhet från branschen och med befintliga kontakter högt upp i tillverkarnas organisationer. Den vi söker arbetar idag med försäljning, antingen på leverantörs- eller kundsidan, inom styr och regler avseende värme och ventilation. Alternativt har du annan dokumenterad relevant erfarenhet. Även erfarenhet av fastighetsautomation är meriterande.

Som affärsman är du målinriktad och självständig men också en god lagspelare. Du har förmåga att utveckla verksamheten tillsammans med kollegorna, är prestigelös och sätter företagets bästa i första rummet. Viktigt är också ett stort intresse för kundrelationer och en stor affärsmässighet. Du har vana vid att hantera offerter, avtal och kommersiella förhandlingar. Tjänsten kräver goda språkkunskaper i engelska då det är koncernspråk.

Som person är du kommunikativ och har en god förmåga till helhetssyn. Du har även en god teknisk förståelse. I Din personliga profil finner vi även affärsmässighet, förmågan till att sälja värde och entreprenörsanda. Du har vana vid att arbeta med en kundkrets som ställer höga krav på service och samarbetsförmåga. Detta kräver också stort engagemang och en stark egen drivkraft. Du rapporterar till Ouman AB:s VD.

Välkommen med din ansökan här! 

Vi söker två area sales managers till Göteborgskontoret was last modified: oktober 13th, 2015 by Ouman AB

Relaterade kategorier: Nyheter | Keywords: